Pivovarna Laško: Od 1. travnja skuplje pivo

Bez autora
Mar 08 2011

Pivovarna Laško će 1. travnja povećati cijene piva, pri čemo će ono u limenkama poskupjeti više od onoga u boci. O kojem je postotku riječ, u društvu ne žele otkriti. Cijene voda i bezalkoholnih pića neće se mijenjati. Dnevnik je izvijestio da će cijena piva skočiti za 6, odnosno 8 posto, no Pivovarna Laško odbacuje te informacije kao besmislene i obmanjujuće. Društvo za poskupljenje krivi sve više cijene osnovnih sirovina i energije koje su od 1. lipnja 2009. narasle za približno 26 posto. Iz Laškog poručuju da poskupljenje ni u kojem slučaju neće biti u suprotnosti s protu-monopolnim zakonodavstvom.

Pivovarna Laško: Od 1. travnja skuplje pivoPivovarna Laško će 1. travnja povećati cijene piva, pri čemo će ono u limenkama poskupjeti više od onoga u boci. O kojem je postotku riječ, u društvu ne žele otkriti.

Cijene voda i bezalkoholnih pića neće se mijenjati. Dnevnik je izvijestio da će cijena piva skočiti za 6, odnosno 8 posto, no Pivovarna Laško odbacuje te informacije kao besmislene i obmanjujuće.

Društvo za poskupljenje krivi sve više cijene osnovnih sirovina i energije koje su od 1. lipnja 2009. narasle za približno 26 posto. Iz Laškog poručuju da poskupljenje ni u kojem slučaju neće biti u suprotnosti s protu-monopolnim zakonodavstvom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik